Arkan je živ

Verovatno se pitate da li je to novi trač koji lebdi naokolo tražeći prizemljenje, ili pak samo jedna groteska? Srbija jeste plodno tlo na kom bez problema bujaju konspirativne teorije, ali ovo je nešto mnogo veće od toga.

Arkan je usmrtio Cecu, izvršio operaciju promene pola i nastavio da živi kao Ceca! Da krenemo ovako, s neba pa u rebra. U daljem tekstu iznosim na videlo konstruktivno obrazloženje.

Odakle meni ova informacija, pitate se? A možda i ne. Svejedno, primio sam anoniman poziv od jedne osobe. Zbog kontroverznosti teme o kojoj pišem, potpuno je razumljivo zašto ne mogu da vam otkrijem njen identitet. Na samom početku razgovora, ta persona mi je rekla o čemu je reč i zatražila sastanak na bezbednoj lokaciji, podrazumeva se. Osetio sam se kao Bob Vudvord (Bob Woodward) prilikom građenja afere Votergejt (Watergate scandal), a čiji je izvor bio Mark Felt, čuveno “duboko grlo“ (Deep throat), čiji se identitet otkrio tek mnogo godina kasnije.

Neslaganje sa tadašnjim predsednikom Miloševićem, jer je “pokojnik“ navodno sklopio deal sa Haškim sudom o svedočenju protiv Slobe zarad skidanja svog imena sa liste optuženih za ratne zločine u BiH; Uspon drugih kriminalnih organizacija na području glavnog grada kojima je bio konkurencija; Cecino očajno pevanje! Ovo su samo neki od razloga zašto je vođa i osnivač “Tigrova“, ingenioznim potezom prevario svet. Iskoristio je na najbolji mogući način neuspeli atentat na sebe i proglasio se “mrtvim“ – govori mi duboko grlo.

Ako krenemo od sahrane, videćemo da u ovom slučaju ima dosta nelogičnosti. Telo “pokojnika“ nije moglo biti viđeno nijednog trenutka. Imamo svedočanstva ljudi koji su nosili kovčeg, a govore da je bio toliko lagan, da su imali osećaj nošenja praznog. “Njegov’“ grob se i danas danonoćno čuva 24/7, a imamo minimum dva naoružana stražara koji motre na isti.

“Cele nacionale“ dugo vremena nakon obavljenog pogreba, koji je bio dostojan ratnog heroja, nije izlazila u javnost. Nakon brojnih hiruških intervencija, jer ipak su to mnogobrojni i komplikovani zahvati, prosto je bilo potrebno vreme za privikavanje na novi pol, telo, identitet, itd.  Rad sa psihijatrima, koji nije izostao, u ovakvim situacijama je takođe jako važan.

Objašnjenje za nemanje novog partnera, leži upravo u tome, a ne u navodno velikoj ljubavi koju je Ceca gajila prema Arkanu. Svi oni manekenčići i frajeri, koje je povremeno vucarala sa sobom u javnosti, služili su samo u marketinške svrhe, kao i da se otklone postojeće sumnje oko abera koji su počeli da se šire.

Dok sam išao na sastanak, morao sam da promenim tri prevoza, kao što je to činio i Bob Vudvord (Bob Woodward). Time sam bio uslovljen od dubokog grla, što je krajnje logično. Zašto?

Jedno od najvećih kriminalnih carstava na ovom prostoru ostalo je u životu, pod dirigentskom palicom istog čoveka, u drugom telu. Mnogi misle da se imperija raspala, ali ona je krajnje diskretno nastavila svoje postojanje. U međuvremenu, organizacija je još više uvećala svoju moć.

Dalje, jako je interesantan i broj muzičkih nastupa u toku godine, tj broj koncerata koje održi Svetlana Ražnatović. Na prste mogu da se izbroje, a ona(on) naravno, peva na playback. U ogromnoj zabludi žive oni koji misle da su to nastupi uživo – to vam je valjda jasno.

Na kraju, možemo da razumemo i zašto Dobrosav Gavrić (tip koji je navodno usmrtio Arkana, a presuđeno mu je u odsustvu) ne želi da se vrati u Srbiju. Pokušaće da izdejstvuje azil u Južnoafričkoj Republici, ne zbog služenja zatvorske kazne od 35 godina na koliko je osuđen ovde, već bojazni koja dopire iz osvetničkog daha, glavnog aktera ovog članka. Gavrić je pokušao da usmrti Željka Ražnatovića i nije uspeo. Njegova bezbednost je više nego ugrožena, ma gde bio.

Ostaje još samo da odgovorimo na jedno pitanje. Ko zapravo obitava u Arkanovom grobu? On? Ona? Ili možda neko treći? A možda je sve ovo plod moje mašte. Prosudite sami. 🙂

Advertisements

20 thoughts on “Arkan je živ

  1. Ova teorija bi drzala vodu kad bi se osporili na mestu interkontinentala otisci i dokazalo da tu nije bilo cestica baruta o d metka. Mislim da doticni dize novinarsku patku i to mu je cilj. Sto se tice ubistva Arkana licno mislim da arkan kao i sva ubistva bilo mafijasa bilo politicara ostaju nekaznjenja jer su to ocito tajne organizacije u svetu koje su nepoznate ,tko je ubio KENEDIJA nikad se nije doznalo. Te tajne organizacije ocito dobro upravljaju financijama i novinarska lupetanja nikad ne mogu ici u trag njima provode ratove kad ne bi bile tajne ne bi vodile ratove ubijale itd tesko da ce to ikad itko doznati bilo kod arkana kenedija ili bilo kog politickog ili mafijaskog bosa

    Sviđa mi se

  2. ne mogu da verujem da neko može poverovati u priču da je ovo čudovište od Cece zapravo Arkan!!!Ja verujem da je on tu pored nje,nama svima ispred nosa,naravno izoperisan do neprepoznavanja,kakvo ubistvo:Ali da je ona nakaza ustvari Arkan,to nikako!!

    Sviđa mi se

Komentar

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se / Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se / Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se / Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se / Promeni )

Povezivanje sa %s